Companie certificata

Certificarile obtinute de compania noastra privind standardul de management pentru activitatile de baza sunt examenele pe care le-am trecut si care certifica permanenta preocupare pentru imbunatatirea si perfectionarea serviciilor oferite, si mai mult decat atat, pentru a prospecta si a contracta acei furnizori care indeplinesc standarde similare de calitate.

0
ANGAJATII
NOSTRI
0+
CONSTRUCTII LA CARE
AM CONTRIBUIT
0%
CLIENTI MULTUMITI!
0
ANI DE
EXPERIENTA
0M+
CIFRA DE
AFACERI

Despre companie

Gama de produse pe care Cronos SRL o propune clientilor sai, persoane fizice, persoane juridice, constructorilor si prelucratorilor de confectii metalice, include o variatiune de producatori si furnizori, si acopera o plaja larga de domenii cum ar fi dar fara a se limita la: Instalatii sanitare, instalatii electrice, termice, lacuri, vopseluri si diluanti, cabluri si aparataj electric, organe de asamblare, unelte, scule, articole de feronerie, conducte pentru canalizare si scurgere, tuburi gofrate, conducta alimentare cu apa, capace carosabile si rezidentiale, bazine de camin, panouri sandwich, materiale hidroizolante, material geotextil insa de departe ne axam in special pe tevi din otel, profile laminate U.I.T, cornier, otel lat, tabla neagra, decapata, zincata, plase sudate, plase bordurate, aluminiu, cupru, si multe altele.

Activitatea personalului Cronos SRL este definita de elemente de referinta in structura organizationala si operationala, acestea fiind: promptitudinea, consecventa, suportul acordat clientilor si nu in ultimul rand calitatea produselor si serviciilor oferite.

Avand aceste elemente, compania noastra a pus bazele principiilor care stau la baza intregii activitati, acestea fiind punctele de referinta pe cartea noastra de vizita: Inovatie, Implicare, Integritate.

1998
Infiintarea CRONOS SRL
Compania CRONOS SRL a fost infiintata in anul 1998 avand ca obiect de activitate comertul cu piese auto, o firma dinamica, cu obiective de dezvoltare si de capitalizare.
2001
Materiale de constructii
Incepand cu anul 2001, ca urmare a tintelor de crestere propuse, am inceput activitatea pe piata comertului cu materiale de constructii, produse metalurgice si materiale sanitare, un pas important in ceea ce inseamna Cronos astazi.
2004
Afacere de succes!
Ca urmare a unor posibilitati de dezvoltare a activitatii, si pe baza rezultatelor financiare obtinute in anul 2004, o cifra de afaceri de peste 5 milioane.
2005
Servicii de top!
Incepand cu anul 2005 am decis sa dedicam intreaga noastra atentie in domeniul comertului cu produse metalurgice si materiale de constructii.
2008
Management si valori!
Managementul performant, valorile companiei si nu in ultimul rand viziunea unor oameni dedicati intelegerii nevoilor clientilor nostri, au avut ca rezultat in anul 2008 atingerea unui exercitiu financiar performant.
2016
Investitie in dezvoltare
Investitii de peste 2 milioane de euro intr-un nou punct de lucru dotat cu hala si platforma pentru depozitarea si livrarea produselor metalurgice si a materialelor de constructie.
2018
Achizitie flota
Pentru a satisface nevoile clientilor si pentru a ne imbunatati serviciile am realizat o noua investitie in flota noastra de camioane pentru transportul produselor direct catre clienti.

 0744 706 707

Sediu: Strada Depozitelor nr. 21, Pitesti, Arges.

Secretariat 0248.211.273
Birou Comercial 0745.146.760
Magazin Instalatii 0744.368.215
Depozit Metal 0744.509.070

"Seriozitate in relatie cu clientii."

Cesar Miu
Seriozitate in relatie cu clientii. Raspund la telefon si dau informatii detaliate, nu e nevoie sa mergi neaparat la ei ca sa afli ce te intereseaza.

"Recomand"

Elena Ionescu
Recomand produse de bună calitate sunt preturi accesibile este de 5 stele.

GALERIE